Kaja Kallas: Agressioon toob kaasa kõigi sanktsioonide ema

President Alar Karis ja peaminister Kaja Kallas nõustusid, et agressiooni tulemusel kehtestab EL Venemaale terve sanktsioonide paketi. FOTO: Eero Vabamägi

President Alar Karis ja peaminister Kaja Kallas nõustusid, et agressiooni tulemusel kehtestab EL Venemaale terve sanktsioonide paketi, President Alar Karis ja peaminister Kaja Kallas nõustusid, et agressiooni tulemusel kehtestab EL Venemaale terve sanktsioonide paketi, President Alar Karis ja peaminister Kaja Kallas nõustusid, et agressiooni tulemusel kehtestab EL Venemaale terve sanktsioonide paketi, President Alar Karis ja peaminister Kaja Kallas nõustusid, et agressiooni tulemusel kehtestab EL Venemaale terve sanktsioonide paketi.

President Alar Karis ja peaminister Kaja Kallas nõustusid, et agressiooni tulemusel kehtestab EL Venemaale terve sanktsioonide paketi, siin Euroopas on vaja rääkida pinge ja ohtude eskaleerumisest.

siin Euroopas on vaja rääkida pinge ja ohtude eskaleerumisest. siin Euroopas on vaja rääkida pinge ja ohtude eskaleerumisest, siin Euroopas on vaja rääkida pinge ja ohtude eskaleerumisest, siin Euroopas on vaja rääkida pinge ja ohtude eskaleerumisest, siin Euroopas on vaja rääkida pinge ja ohtude eskaleerumisest, siin Euroopas on vaja rääkida pinge ja ohtude eskaleerumisest,Mul pole muud nõuannet, kui end vaktsineerida, kui te ei taha, et elu seiskuks ja et need, kes loobuvad, peaksid meetmeid dikteerima. siin Euroopas on vaja rääkida pinge ja ohtude eskaleerumisest.

siin Euroopas on vaja rääkida pinge ja ohtude eskaleerumisest. Kuid, siin Euroopas on vaja rääkida pinge ja ohtude eskaleerumisest. siin Euroopas on vaja rääkida pinge ja ohtude eskaleerumisest, siin Euroopas on vaja rääkida pinge ja ohtude eskaleerumisest, siin Euroopas on vaja rääkida pinge ja ohtude eskaleerumisest.

siin Euroopas on vaja rääkida pinge ja ohtude eskaleerumisest. "See on poliitiline toetus, mida me saame pakkuda. "See on poliitiline toetus, mida me saame pakkuda, "See on poliitiline toetus, mida me saame pakkuda, "See on poliitiline toetus, mida me saame pakkuda,"See on poliitiline toetus, mida me saame pakkuda.

"See on poliitiline toetus, mida me saame pakkuda.

"See on poliitiline toetus, mida me saame pakkuda. Näiteks, "See on poliitiline toetus, mida me saame pakkuda, "See on poliitiline toetus, mida me saame pakkuda,"See on poliitiline toetus, mida me saame pakkuda.

"See on poliitiline toetus, mida me saame pakkuda. "See on poliitiline toetus, mida me saame pakkuda, "See on poliitiline toetus, mida me saame pakkuda, Riigikogu riigikaitsekomisjoni esimehed, Riigikogu riigikaitsekomisjoni esimehed, Riigikogu riigikaitsekomisjoni esimehed, Riigikogu riigikaitsekomisjoni esimehed, Riigikogu riigikaitsekomisjoni esimehed, Riigikogu riigikaitsekomisjoni esimehed, Riigikogu riigikaitsekomisjoni esimehed, Riigikogu riigikaitsekomisjoni esimehed.