Alar Karis: Alar Karis

Möte av Karis och Zelensky FOTO: Möte av Karis och Zelensky

Möte av Karis och Zelensky, Möte av Karis och Zelensky, Möte av Karis och Zelensky.

Möte av Karis och Zelensky.

“Möte av Karis och Zelensky,” Möte av Karis och Zelensky, Möte av Karis och Zelensky.

Möte av Karis och Zelensky.

Möte av Karis och Zelensky, Möte av Karis och Zelensky.

“Detta är inte en fråga för de baltiska staterna eller några andra Nato-stater. Detta är inte en fråga för de baltiska staterna eller några andra Nato-stater, Detta är inte en fråga för de baltiska staterna eller några andra Nato-stater,” Detta är inte en fråga för de baltiska staterna eller några andra Nato-stater.

Detta är inte en fråga för de baltiska staterna eller några andra Nato-stater.

“Detta är inte en fråga för de baltiska staterna eller några andra Nato-stater, Detta är inte en fråga för de baltiska staterna eller några andra Nato-stater,” Detta är inte en fråga för de baltiska staterna eller några andra Nato-stater.